Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

O Τουρκικές δυνάμεις ανατινάζονται εντός και εκτός χώρας – Μαζικά πλήγματα από PKK και ISIS


Του Βασίλη Καπούλα

Μαζικά κτυπήματα από ISIS και Κούρδους δέχονται οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις τόσο εντός της χώρας όσο και εκτός. Οι απώλειες για τους Τούρκους αναμένονται να αυξηθούν καθώς ο Ρ.Τ.Ερντογάν ανακοίνωσε ζώνη ασφαλείας 5.000 τχλμ με σκοπό να εξαφανιστούν οι Κούρδοι από προσώπου γης.

Φωτογραφία που έρχεται στη δημοσιότητα δείχνει αμερικανική βάση στο Κομπάνι. Χτες δύο αμερικανικά μεταγωγικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν και μετέφεραν προμήθειες.



Η Τουρκία αποφάσισε να δημιουργήσει μια ασφαλή ζώνη 5.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων στη Συρία, τόνισε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπογραμμίζοντας την εμβάθυνση της συμμετοχής της χώρας στον συριακό εμφύλιο .

«Jarablus και Al-Rai  «καθαρίστηκαν». Η Τουρκία πλέον θα κινηθεί προς την Αl-Bab, 50 χλμ βορειοανατολικά του Χαλεπίου» ανέφερε ο Ρ.Τ.Ερντογάν.

Το μέγεθος της σχεδιαζόμενης ασφαλούς ζώνης είναι περίπου 85 φορές το μέγεθος του Μανχάταν, καθιστώντας την τουρκική εισβολή ως μία από τις μεγαλύτερες ξένες στρατιωτικές επεμβάσεις της Τουρκίας στη σύγχρονη ιστορία.

«Στόχος της Τουρκίας είναι η εγκατάσταση χιλιάδων Τούρκων στρατιωτών στη Συρία για χρόνια, αυξάνοντας τους κινδύνους μιας πιθανής στρατιωτικής αντιπαράθεσης με τις συριακές δυνάμεις», δηλώνει ο Νιχάτ Αλί Οζκάν, στρατηγικός αναλυτής στο Ίδρυμα Οικονομικής Πολιτικής Έρευνας στην Άγκυρα.

Το πρόβλημα όμως για την Τουρκία είναι ότι δέχεται ισχυρά κτυπήματα εντός και εκτός.

Νέα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ISIS δείχνουν την καταστροφή με αντιαρματικό βλήμα τουρκικού τεθωρακισμένου, μάλλον οχήματος μηχανικού στη Jakkah της βόρειας Συρίας με αποτέλεσμα 2 νεκρούς και την καταστροφή ενός M113.

Ταυτόχρονα και το PKK έδωσε βίντεο στη δημοσιότητα που δείχνουν την καταστροφή ενός Cobra . Η επίθεση έγινε με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό ο ο οποίος είχε τοποθετηθεί στο πλάι του δρόμου. Από την επίθεση είχαν σκοτωθεί 8 Τούρκοι στρατιώτες.

Δείτε βίντεο από κτύπημα του ΡΚΚ στην Τουρκία με

11 Τούρκοι σκοτώθηκαν στο Ağrı, στη ΝΑ  Mardin. 10 Τούρκοι σκοτώθηκαν στην περιοχή Tendürek, όταν το PKK επιτέθηκε σε φυλάκιο ενώ τραυματίστηκαν ακόμη τρεις στρατιώτες και ένας πολίτης.

Στις 2 Σεπτεμβρίου στην ίδια περιοχή είχαν σκοτωθεί ακόμη 12 στρατιώτες και τρεις φύλακες ενώ 18 είχαν τραυματιστεί.

Στο Hakkari σκοτώθηκαν στις 17 και 18 του μήνα πέντε Τούρκοι στρατιώτες.

Σήμερα στη Β.Συρία σκοτώθηκαν ακόμη δύο Τούρκοι στρατιώτες από έκρηξη στην περιοχή μεταξύ Jarablus και al-Rai.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία 10 Τούρκοι έχουν σκοτωθεί στην Β.Συρία μέχρι τώρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου