Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ο πιο τονωτικός συνδυασμός για βαθιά αποτoξίνωση του οργανισμού


Το καλοκαίρι δεν μπορούμε να αντισταθούμε με πολύ σθένος στα ποτά, τα ξενύχτια και γενικώς τις κραιπάλες! Και τώρα που είμαστε στα μέσα του Σεπτέμβρη, αρχίζουμε να βλέπουμε τα αποτελέσματα… Γι’ αυτό, ήρθε η στιγμή να ηρεμήσουμε τον οργανισμό μας και να διώξουμε τις τοξίνες, φτιάχνοντας ένα υπέροχο ποτό! Όχι, δε μιλάμε για αλκοόλ, αρκετό κατανάλωσες στις διακοπές! Αυτό που σου προτείνουμε είναι ένα διαφορετικό κοκτέιλ που είναι υγιεινό, θα σου χαρίσει ευεξία και θα σε αποτοξινώσει!

Υλικά

1 ποτήρι νερό ή σόδα

Χυμό 1 λεμονιού

Χυμό 1 γκρέιπφρουτ

2 χούφτες blueberries

2 φέτες ανανά

1 κ. γλ. μέλι

1 πρέζα κανέλα σκόνη

1 ξυλάκι κανέλας

Φύλλα μέντας

Παγάκια

Εκτέλεση

Ρίξε στο μπλέντερ το νερό, τους χυμούς, τη 1 χούφτα blueberries, τη 1 φέτα ανανά, το μέλι και την κανέλα σε σκόνη. Μόλις ανακατευτούν καλά τα υλικά, ρίξε το χυμό σε ένα ποτήρι με πάγο, πρόσθεσε τα υπόλοιπα blueberries, τη φέτα ανανά ψιλοκομμένη, τα φύλλα μέντας και το ξυλάκι κανέλας.

Το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ είναι σημαντική πηγή της βιταμίνης C, η οποία βοηθάει το σώμα να αποτοξινωθεί και να κάψει το λίπος. Τα bluberries και ο ανανάς είναι γνωστά για την αντιοξειδωτική και αποτοξινωτική τους δράση, το ίδιο και το μέλι, η κανέλα και η μέντα.  Κάθε πρωί ή απόγευμα πιες αυτό το ποτό το οποίο θα καθαρίσει τον οργανισμό σου και θα διευκολύνει τη διαδικασία της πέψης, «ξεπρήζοντας» την κοιλιά σου!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου