Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Τουρκία: Άλλοι 1.500 σωφρονιστικοί υπάλληλοι και φύλακες σε διαθεσιμότητα για σχέσεις τους με τον Γκιουλέν


Δεν έχουν τελειωμό οι εκκαθαρίσεις στην Τουρκία αφού οι αρχές έθεσαν σε διαθεσιμότητα άλλους 1.500 σωφρονιστικούς υπαλλήλους και φρουρούς επειδή υποψιάζονται ότι έχουν διασυνδέσεις με τον αυτοεξόριστο στις ΗΠΑ, Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Τουρκία κατηγορεί ότι βρίσκεται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ.

Μιλώντας σε μια εκδήλωση στην τουρκική πρωτεύουσα, ο Μποζντάγ είπε πως οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και οι φύλακες τέθηκαν προσωρινά σε διαθεσιμότητα ώστε να απομακρυνθούν από τις τουρκικές φυλακές πρόσωπα που συνδέονται με τον ιερωμένο Φετουλάχ Γκιουλέν, αλλά ενδέχεται να απολυθούν αν ανακαλυφθεί ότι είχαν συγκεκριμένες διασυνδέσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου