Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΥΠΕΞ Γαλλίας: «Η Τουρκία να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες»


 O Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Ζαν-Μαρκ Ερό, κατά τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τη Δευτέρα, στην Άγκυρα, ζήτησε η Τουρκία να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες.

Ο Γάλλος διπλωμάτης αναφέρθηκε στις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, τονίζοντας πως «η δημοκρατία είναι η μεγαλύτερη άμυνα απέναντι σε εκείνους που προσπαθούν να την καταλύσουν».

Η Τουρκία ανακοίνωσε και επισήμως, πριν λίγα 24ωρα, ότι επεκτείνει για 90 ημέρες η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη χώρα, αυξάνοντας παράλληλα σε πάνω από 30 ημέρες το διάστημα κράτησης των υπόπτων για συμμετοχή σε ανάλογες ενέργειες.

«Οι δικηγόροι θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους ελεύθερα», δήλωσε σχετικά ο Ζαν Μαρκ Ερό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου