Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Προειδοποιεί η Συρία - «Θα καταρριφθεί οποιοδήποτε τουρκικό πολεμικό αεροσκάφος παραβιάσει ξανά τον ΕΑΧ»


Ένταση επικρατεί αυτήν την στιγμή στις διμερείς σχέσεις Τουρκίας-Συρίας μετά τα αεροπορικά πλήγματα που πραγματοποίησε η τουρκική αεροπορία κατά την διάρκεια της νύχτας στο συριακό έδαφος στα βόρεια της χώρας με τον συριακό στρατό να προειδοποιεί ότι θα καταρριφθεί οποιοδήποτε πολεμικό αεροσκάφος της Τουρκίας εισέλθει στον συριακό εναέριο χώρο.

«Οποιαδήποτε απόπειρα να παραβιαστεί ξανά ο συριακός εναέριος χώρος από τουρκικά μαχητικά θα αντιμετωπιστεί και (τα αεροσκάφη αυτά) θα καταρριφθούν με όλα τα διαθέσιμα μέσα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το συριακό επιτελείο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου