Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΙΟΒΕ: Οι πέντε άξονες που θα φέρουν ανάκαμψη στην ελληνική οικονομία


Τους πέντε άξονες που θα ωθήσουν την ανάκαμψη της χώρας, ανέλυσε κατά την ομιλία του στο συνέδριο Capital Vision ο Νικόλαος Βέττας, γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον κ. Βέττα πρέπει να υπάρξει συστηματική στροφή προς εξωστρεφή επιχειρηματικότητα και εξαγωγές, να δοθεί βάση στην καινοτομία, με παράλληλη μείωση της επιβαρυντικής σχέσης της δημόσιας διοίκησης με την επιχειρηματικότητα και να εξασφαλιστεί η στήριξη των πιο αδύναμων από τις δημόσιες δομές σε βασικές υπηρεσίες.

Επίσης θα πρέπει να διασφαλιστεί η πολιτική συναίνεση για την οικονομική πολιτική και να γίνει άνοιγμα της πολιτικής και της οικονομίας σε όσους είναι "εκτός των τειχών", είτε επιχειρήσεις, είτε εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τον κ. Βέττα και οι πέντε αυτοί άξονες πρέπει να επιτευχθούν σε περιβάλλον τραπεζικής σταθερότητας, αλλά και προοπτικής δανεισμού της χώρας από τις αγορές, μέσα από τη σταθεροποίησή της στην ευρωζώνη και τη διαχείριση του δημοσίου χρέους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου