Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Αιφνιδιαστική ανακοίνωση Α.Μέρκελ: «Προς απέλαση 100.000 μετανάστες»


Η Άνγκελα Μέρκελ σκοπεύει να απελάσει  100.000 μετανάστες που έφθασαν στη Γερμανία το περασμένο έτος. Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε εντελώς αιφνιδιαστικά, εν μέσω της  σφοδρής κριτικής που δέχεται λόγω της πολιτικής της με τη χορήγηση ασύλου σε 1.000.000 μετανάστες μέσα σε ένα έτος, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η Καγκελάριος δήλωσε ότι θα ενισχύσει  σημαντικά το ποσοστό των απελάσεων  ή «επιστροφών» όπως η ίδια αναφέρει , για να μειώσει την λίαν  ανησυχητική πτώση της δημοτικότητας της, η οποία έχει πυροδοτήσει ένα κύμα υποστήριξης της  ναζιστικής ακροδεξιάς στην Γερμανία.

Η απόφαση να «δεχθεί» η κ. Μέρκελ τόσους  μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή απέτυχε θεαματικά  και έχει αποτελέσει στόχο μιας ιδιαίτερα σκληρής κριτικής για την μετανάστευση κατά τους τελευταίους μήνες.

Το πρόβλημα όμως  είναι, αυτοί οι 100. 000 μετανάστες σε ποιες χώρες θα επιστραφούν , μιας και πληροφορίες αναφέρουν ως πρώτους υποψηφίους την Ελλάδα και την Ιταλία.

Η χώρα μας ενδεχομένως να «εκβιαστεί» με την απομείωση του χρέους και άλλα γερμανικά «κόλπα» πιθανόν για να ενδώσει. Είναι πολύ πιθανό οι Γερμανοί να θελήσουν όπως κατά καιρούς δηλώνουν διάφοροι υπεύθυνοι να κάνουν την Ελλάδα  «αποθήκη ψυχών» για να νικήσει και  στις επόμενες εκλογές στην Γερμανία, η «ιέρεια» της παγκοσμιοποίησης Άγκελα Μέρκελ.      

Γερμανός βουλευτής από το κόμμα της δήλωσε αυτήν την εβδομάδα: «Το πιο σημαντικό πράγμα κατά τους επόμενους μήνες είναι ο επαναπατρισμός , ο επαναπατρισμός και για μια ακόμη φορά, ο επαναπατρισμός των μεταναστών».

Η αλλαγή στάση της ίδιας  σε μεγάλο βαθμό έχει πραγματοποιηθεί μετά από μια σειρά καταστροφικών αποτελεσμάτων στις τοπικές εκλογές για την χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) , που κατατροπώθηκε από το λαϊκιστικό κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία»,  τόσο στο κρατίδιο  καταγωγής της όσο και στο  Βερολίνο.

Μιλώντας σε διάσκεψη των συντηρητικών βουλευτών στο Neumünster χθες το βράδυ η καγκελάριος αποκάλυψε ότι αναμένει την απέλαση 100.000 μεταναστών από την Γερμανία φέτος, εκ των οποίων το ένα τρίτο θα εκδιωχθεί βίαια. !!!!

Η ίδια χρησιμοποιώντας μια σκληρή μορφή ρητορικής, προειδοποίησε τις τοπικές περιφέρειες να απελάσουν όλους τους μετανάστες των οποίων οι αιτήσεις ασύλου απορρίπτονται, με τη χρήση βίας αν χρειαστεί.

Όπως και να έχει η στροφή αυτή θα επηρεάσει την χώρα μας  που τώρα μετά την Τουρκία απειλείται και από την Γερμανία, αλλά άλλες χώρες που θα θελήσουν να μας πασάρουν τους δικούς τους μετανάστες στην χώρα ως πρώτη χώρα εισόδου στην ΕΕ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου