Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Α. Μέρκελ: Υπόσχεση για αύξηση των δημόσιων δαπανών το 2017


Με επενδύσεις σε τομείς όπως οι σιδηρόδρομοι, οι τηλεπικοινωνίες και η εκπαίδευση

Αύξηση των δημόσιων δαπανών υποσχέθηκε για το 2017 η Ανγκελα Μέρκελ, με σκοπό να γίνουν περισσότερες επενδύσεις στις υποδομές της Γερμανίας, της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής οικονομίας, χωρίς όμως να χρειαστεί να καταφύγει σε νέο δανεισμό.

Σύμφωνα με το Reuters, η καγκελάριος υποσχέθηκε ότι οι εν λόγω επενδύσεις του 2017 θα αφορούν τομείς όπως οι σιδηρόδρομοι, οι τηλεπικοινωνίες και η εκπαίδευση, διευκρινίζοντας πως δεν θα παραστεί η ανάγκη για νέο δανεισμό λόγω του πλεονάσματος που πέτυχε φέτος η γερμανική οικονομία.

"Δεν θα υπάρξουν νέα χρέη που θα επιβαρύνουν τις επόμενες γενιές", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου