Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Το 58% των Γερμανών έχει τιμωρητική διάθεση έναντι των Βρετανών που επέλεξαν το Brexit


Τιμωρητική διάθεση έναντι των Βρετανών που ψήφισαν την αποχώρησή τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση παρουσιάζει η γερμανική κοινωνία.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Τρίτη (29/11) στα γερμανικά ΜΜΕ, το 58% των πολιτών απαιτεί από την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να μην κάνει κανέναν συμβιβασμό στις διαπραγματεύσεις εξόδου με τη Βρετανία, υιοθετώντας επί της ουσίας τη γραμμή «take it or leave it» του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η έρευνα, που πραγματοποίησε το Ίδρυμα Korber, αναδεικνύει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό (64%) προς την επιλογή του «σκληρού Brexit» ανάμεσα στους ψηφοφόρους του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, στο οποίο ανήκει και η κυρία Μέρκελ.

Στον αντίποδα, μία έξοδο με συμβιβασμούς και ιδιαίτερη συμφωνία της Βρετανίας υποστηρίζεται σε πολύ μεγαλύτερα ποσοστά (44%) ανάμεσα στους ψηφοφόρους των Ευρωσκεπτικιστών και των ακροδεξιών κομμάτων.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Άνγκελα Μέρκελ ετοιμάζεται να μπλοκάρει το αίτημα της Βρετανίδας πρωθυπουργού, Τερέζα Μέι, περί διατήρησης των δικαιωμάτων όσων Ευρωπαίων πολιτών ζουν ήδη στο «Νησί».

Επιστέγασμα της αλλαγής που επιτελείται στη διάθεση της γερμανικής κοινωνίας απέναντι στη Βρετανία, αποτελεί το ελάχιστο 5% των Γερμανών που θεωρούν την Αγγλία τον σημαντικότερο εμπορικό συνεργάτη, την ίδια στιγμή που το αντίστοιχο ποσοστό της Γαλλίας εκτοξεύθηκε στο 60%.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου