Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Τουρκικό δημοσίευμα: «Οι ΗΠΑ ενισχύουν τους Κούρδους να προλάβουν την κατάληψη της Αλ Μπαμπ»


Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα διάδρομο στη βόρεια Συρία με την ενίσχυση των Κούρδων του PYD ( Κόμμα Δημοκρατικής Ένωσης), πριν καταληφθεί η περιοχή από την «Ασπίδα του Ευφράτη» (τουρκικό στρατό), εντείνοντας τις δραστηριότητές τους για την κατάληψη της πόλης Αλ Μπαμπ, γράφει τουρκικό δημοσίευμα.

Έγινε γνωστό ότι επιταχύνονται οι προετοιμασίες των Κούρδων του PYD που ενισχύονται από τους Αμερικανούς.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την εφημερίδα ‘Aydınlık’ οι Αμερικανοί έχουν στείλει στους Κούρδους του PYD, εξήντα φορτηγά TIR στην πόλη Μανμπίτς, τα οποία περιέχουν όπλα και πυρομαχικά.

Στόχος τους, σύμφωνα με την εφημερίδα είναι να καταλάβουν την πόλη Αλ Μπαμπ από τους τρομοκράτες του Daesh πριν φθάσει εκεί ο τουρκικός στρατός.
Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν ότι οι Κούρδοι του θα αποσυρθούν ανατολικά του Ευφράτη τώρα τους ενισχύουν στην πόλη Μανμπίτς (που είναι δυτικά του ποταμού).

«Πληροφορίες από πηγές ασφαλείας αναφέρουν ότι γίνεται ακριβώς το αντίθετο και οι Ηνωμένες Πολιτείες ενισχύουν τους Κούρδους του PKK / PYD».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου