Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Ρ.Τ.Ερντογάν: Ανακαλούνται όλοι οι Τούρκοι καθηγητές από το Πακιστάν


Πριν την προγραμματισμένη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου - Περίπου 450 Τούρκοι υπήκοοι καλούνται να εγκαταλείψουν τη χώρα

Την ανάκληση όλων των Τούρκων καθηγητών διέταξε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με ανακοίνωση της ένωσης Διεθνών Σχολείων και Κολεγίων PakTurk.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση, η ένωση εκφράζει τη βαθιά ανησυχία της έπειτα από την ξαφνική απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να ζητήσει από Τούρκους δασκάλους και τις οικογένειές τους, συνολικά περίπου 450 ανθρώπους, να εγκαταλείψουν τη χώρα εντός τριών ημερών, πριν την προγραμματισμένη επίσκεψη του Ερντογάν στη χώρα και μετά την μη έγκριση του αιτήματός τους για παράταση της βίζας τους.

Η ένωση, πάντως, διαβεβαιώνει όλους τους μαθητές και τους γονείς τους ότι οι εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους στα ιδρύματα της PakTurk σε όλο το Πακιστάν θα συνεχίσουν.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών του Πακιστάν, η κυβέρνηση έδωσε εντολή στους Τούρκους υπηκόους που σχετίζονται με την PakTurk να εγκαταλείψουν τη χώρα εντός της 20ης Νοεμβρίου. Διεθνή δημοσιεύματα διευκρινίζουν πως στο Πακιστάν υπάρχουν 23 σχολεία της ένωσης, με 108 Τούρκους υπηκόους που εργάζονται ως εκπαιδευτικοί.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Αύγουστο, η κυβέρνηση Ερντογάν είχε καλέσει την πακιστανική κυβέρνηση να τερματίσει τη λειτουργία των θεσμών που ελέγχονται από τον υπ’αριθμόν ένα εχθρό του Τούρκου προέδρου και φερόμενο ως «εγκέφαλο» της απόπειρας πραξικοπήματος, Φετουλάχ Γκιουλέν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου