Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Συγκλονιστικό γράμμα των γονέων νεκρού ρώσου αξιωματικού προς Ολάντ


Του Γιώργου Θεοχάρη

Είναι οδυνηρό να βλέπουμε τους ηγέτες των κορυφαίων ευρωπαϊκών χωρών να βοηθούν τους δολοφόνους του γιου μας.

Οι γονείς του Ρώσου αξιωματικού Αλεξάντερ Prokhorenko, που σκοτώθηκε ηρωικά στη Συρία τον περασμένο Μάρτιο κατά την επιχείρηση απελευθέρωσης της Παλμύρας, έγραψαν μια επιστολή προς τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, προτρέποντάς τον να συμμετάσχει στις διεθνείς προσπάθειες για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.


Το κείμενο της επιστολής διάβασε η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα την Πέμπτη.

Στον Prokhorenko απονεμήθηκε μετά θάνατον από τη Ρωσική Δημοκρατία ο τίτλος «Ήρωας της Ρωσίας».

«Κύριε Πρόεδρε, εσείς, ο πατέρας τεσσάρων παιδιών, μπορείτε να κατανοήσετε το βάθος του πόνου μας, και δεν υπάρχει για έναν γονέα τίποτα πιο τρομακτικό από τη ζωή και το θάνατο του παιδιού του», γράφει η επιστολή.
«Ο Sasha [Αλέξανδρος] έδωσε τη ζωή του για να εμποδίσει τους τρομοκράτες στη Ρωσία, στη Γαλλία και στις άλλες χώρες από το να σκοτώσουν ανθρώπους, έτσι ώστε να υπάρχει ειρήνη στις χώρες μας και να μην επικρατεί ο φόβος.

Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος να διανύσουμε για την επίτευξη της νίκης επί της διεθνούς τρομοκρατίας.
Στη Συρία, οι αντάρτες που σκότωσαν τον γιο μας γλιτώνουν την τιμωρία αμέσως μόλις πουν ότι είναι “η αντιπολίτευση”.
Είναι οδυνηρό να βλέπουμε τους ηγέτες των κορυφαίων ευρωπαϊκών χωρών να κάνουν τα πάντα για να δώσουν στους τζιχαντιστές μία άνεση.
Οι λαοί μας μπορούν να νικήσουν την τρομοκρατία, αλλά αντί να ενωθούμε και να καταστρέψουμε οριστικά τους τζιχαντιστές, εσείς δημοσίως καταγγέλλετε τις ενέργειες των Ρώσων πιλότων.
Δεν μπορούμε να είμαστε παρατηρητές στον αγώνα εναντίον αυτού του κακού. Είτε πολεμάμε όλοι μαζί είτε θα βρίσκεστε στο πλευρό των τρομοκρατών», καταλήγει η επιστολή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου