Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Μεγάλος αριθμός Τούρκων στρατιωτικών ζήτησαν άσυλο στη Γερμανία


Ένας μεγάλος αριθμός Τούρκων στρατιωτικών που υπηρετούν σε στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ σε ολόκληρη τη Γερμανία, ζήτησαν πολικό άσυλο  και αρνήθηκαν να επιστρέψουν στην Τουρκία.
Μετά από διαταγή για επιστροφή τους στην Άγκυρα,  έσπευσαν να ζητήσουν πολιτικό άσυλο στις γερμανικές αρχές, όπως ανέφεραν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης τα οποία επικαλείται η Deutsche Welle στην τουρκική.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σχεδόν 60 Τούρκοι υπήκοοι, κάτοχοι διπλωματικών διαβατηρίων, έχουν παραμείνει στη Γερμανία μετά το διωγμό των Γκιουλενιστών από το Στρατό εξαιτίας του αποτυχημένου πραξικοπήματος  στην Τουρκία στις 15 Ιουλίου.Παρά τον αριθμό αυτόν στο δημοσίευμα, επισημαίνεται ότι είναι μυστικός ο πραγματικός αριθμός των Τούρκων στρατιωτικών που αιτήθηκαν ασύλου, εικάζεται ότι πρόκειται για μεγάλο αριθμό. Άσυλο ζήτησαν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.Οι περισσότερες αιτήσεις κατατέθηκαν στις αρχές Νοεμβρίου.  Η κατάθεση των ‘αντιφρονούντων’ άρχισε μετά την ανακοίνωση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών ότι θα δεχθεί όλους τους Τούρκους που ζητούν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους για πολιτικούς λόγους.Υπενθυμίζεται- γράφει το κείμενο- ότι οι τουρκικές αρχές ξεκίνησαν μαζικές εκκαθαρίσεις, σε όλες τους θεσμούς,  συμπεριλαμβανομένου του Στρατού, μετά το πραξικόπημα. Συνελήφθησαν και απολύθηκαν πάνω από 20 χιλιάδες Τούρκοι στρατιωτικοί.

http://www.echedoros-a.gr/2016/11/blog-post_432.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου