Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

«Έδωσαν τα χέρια» Ν.Τραμπ και Β.Πούτιν σε συνομιλία που είχαν

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ασφαλέστερος είναι από χθες το βράδυ ο πλανήτης καθώς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια νεοψυχροπολεμικής έντασης ως απόρροια της επεκτατικής διακυβέρνησης Μπους και Ομπάμα στις ΗΠΑ, ο ηγέτης της Ρωσίας Β.Πούτιν και ο νέος ηγέτης των ΗΠΑ Ν.Τραμπ συμφώνησαν «να επιστρέψουν σε μια ρεαλιστική, αμοιβαία επωφελή συνεργασία».

Η χθεσινή τηλεφωνική συνομιλία δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας ότι οι ΗΠΑ επιστρέφουν όχι για να συγκρουστούν αλλά για να συνεργαστούν με την Ρωσία σε μια χρονική στιγμή που όλοι μιλούσαν για ένα αναπόφευκτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Την άρση των οικονομικών κυρώσεων από ΗΠΑ προς Ρωσία και αντίστροφα προανήγγειλαν επί της ουσίας στην τηλεφωνική τους επικοινωνία (για την οποία έχει ενημερώσει από χθες το pronews.gr)  ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τραμπ

Μία κοσμογονία αλλαγών που θα επιφέρουν στον πλανήτη ασφάλεια, σταθερότητα και οικονομική ανάπτυξη είναι αποφασισμένοι να φέρουνοι δύο ισχυρότεροι ηγέτες του πλανήτη θέτοντας τέλος στην παράλογη επιθετική πολιτική έναντι της Ρωσίας, της κυβέρνησης Ομπάμα που είχε οδηγήσει τον κόσμο σε αστάθεια.

Συγκεκριμένα συμφώνησαν όπως ανακοίνωσε και το ίδιο το Κρεμλίνο «κατά την συζήτησή τους οι δύο πρόεδροι όχι μόνο τόνισαν την ακραίως μη ικανοποιητική σχέση Ρωσίας-ΗΠΑ αλλά δεσμεύθηκαν για ενεργές συνδυασμένες προσπάθειες προς την κανονικοποίηση της και να ξαναεπιστρέψει στο επίπεδο ικανοποιητικής συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη δημιουργίας μιας αξιόπιστης βάσης διμερών σχέσεων με σκοπό την ανάπτυξη εμπορικών και οικονομικών δεσμών.

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin  για άλλη μια φορά συνεχάρη το Ν.Τραμπ για την νίκη του στις προεδρικές εκλογές και του ευχήθηκε επιτυχία στην εφαρμογή του εκλογικού του προγράμματος και σημείωσε την ετοιμότητα της Ρωσίας για να χτιστεί ένας συνεργατικός διάλογος με την νέα αμερικανική κυβέρνηση, βασισμένο στις αρχές της ισότητας, του αμοιβαίου σεβασμού και της μη παρέμβασης στα εσωτερικά ζητήματα των δύο χωρών

Ο Β.Πούτιν και ο Ν.Τραμπ συμφώνησαν στην ανάγκη να γίνουν προσπάθειες για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού και συζήτησαν για το πως θα λυθεί η συριακή κρίση. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις τηλεφωνικές επαφές με μια προσωπική συνάντηση που θα οργανωθεί από τους αντιπροσώπους και των δύο πλευρών» είπε το Κρεμλίνο.

«Σημειώνται ότι την επόμενη χρονιά είναι η 210η επέτειος των διπλωματικών σχέσεων Ρωσίας και ΗΠΑ το οποίος προωθεί τις δύο πλευρές στο να επιστρέψουν πίσω σε μια πραγματιστική, επωφελή και αμοιβαία συνεργασία για τις δύο χώρεςπου θα φέρει σταθερότητα και ασφάλεια σε όλον τον κόσμο»

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα καταλήξουν να πολεμούν με την Ρωσία μόνο εάν οι Ρώσοι επιτεθούν στον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ», είχε δηλώσει πρόσφατα ο εκλεγμένος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ θέλοντας να τονίσει την σύμπνοια που θα έχει με την Ρωσία στο συριακό ζήτημα (το οποίο εν πολλοίς δημιουργήθηκε εξαιτίας της κυβέρνησης Ομπάμα)

«Η θέση μου είναι πως η Συρία πολεμάει το Ισλαμικό Κράτος και πρέπει να απαλλαγούμε από το ISIS. Η Ρωσία βρίσκεται τώρα σε συμμαχία με τη Συρία, και έχουμε και το Ιράν, που γίνεται ισχυρό, εξαιτίας μας, σε συμμαχία με τη Συρία» πρόσθεσε ο Ν.Τραμπ 

«Υποστηρίζουμε αντάρτες εναντίον της Συρίας και δεν έχουμε ιδέα ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που στηρίζουμε», είπε εξαπολύοντας μύδρους για την πολιτική της κυβέρνησης Ομπάμα η οποία εξέθρεψε τον ακραίο ισλαμισμό με τα γνωστά αποτελέσματα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου