Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Σόιμπλε κατά Βρετανίας για το..φορολογικό


Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υποστηρίξε πως η Βρετανία δεν έχει κανένα δικαίωμα να μειώσει σημαντικά τον φορολογικό συντελεστή για τις επιχειρήσεις, καθώς δεσμεύεται ακόμα από τους ευρωπαϊκούς νόμους.

Οι δηλώσεις του κ. Σόιμπλε έρχονται  ως απάντηση στην προαναγγελία της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι για μείωση της εταιρικής φορολογίας με σκοπό να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα οι συνέπειες του Brexit για τη βρετανική οικονομία.

«Η Βρετανία παραμένει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης», φέρεται να σχολίασε ο κ. Σόιμπλε, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Υπενθύμισε δε ότι στη σύνοδο G20 του 2015 η Βρετανία είχε δεσμευθεί ότι δεν θα εμπλακεί σε άδικα ανταγωνιστικές μειώσεις φόρων, δέσμευση που θα παραμένει σε ισχύ και μετά το Brexit.

Αυτή τη στιγμή ο συντελεστής για επιχειρήσεις στη Βρετανία ανέρχεται στο 20% και ήδη σχεδιάζεται η μείωσή του στο 17% έως το 2020.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου