Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Π. Λαφαζάνης: «Οι δηλώσεις του Ρ.Τ. Ερντογάν αποτελούν ωρολογιακή βόμβα μεγατόνων για την περιοχή μας»


Σε σημερινή δήλωσή του ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκφράζει την άποψη ότι «οι δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν, με τις οποίες ανοίγει θέμα επανεξέτασης της Συνθήκης της Λωζάνης, αποτελούν ωρολογιακή βόμβα μεγατόνων για την περιοχή μας και ειδικότερα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ενώ εκ των πραγμάτων δυναμιτίζουν τις προσπάθειες για μία δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού».

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, «η μνημονιακή και υποτελής Ελλάδα των Τσίπρα, Μητσοτάκη και των δορυφόρων τους, δεν αντιμετωπίζει μόνο μία οικονομική και κοινωνική καταστροφή, αλλά περιβάλλεται όλο και περισσότερο από εθνικούς κινδύνους, οι οποίοι γίνονται όλο και πιο απειλητικοί». Όπως προσθέτει, «κυβέρνηση και μνημονιακή πολιτική τάξη δεν μπορούν και δεν θέλουν να αντιληφθούν τις ανατροπές που συντελούνται στην περιοχή μας, την Ευρώπη και τον κόσμο και την απόλυτη ανάγκη νέων εθνικών και οικονομικών προσανατολισμών, μακριά από την Ελλάδα ευρωατλαντικό προτεκτοράτο και αποικία».

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ τονίζει ότι σήμερα, όσο ποτέ, η Ελλάδα, προσηλωμένη απολύτως στις διεθνείς συνθήκες και το διεθνές δίκαιο, οφείλει να επιδείξει τη μέγιστη δυνατή αποφασιστικότητα στην υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητάς της και των νομίμων δικαιωμάτων και συμφερόντων της, αναπτύσσοντας τολμηρά ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες για μία νέα πολυδιάστατη πολιτική εξωτερικών συμμαχιών και συνεργασιών και διεθνών οικονομικών σχέσεων.

Όσον αφορά το Κυπριακό, σημειώνει ότι είναι αδιανόητο να επιχειρείται μία, δήθεν, επίλυσή του με την επαναφορά σε εκείνη ή την άλλη παραλλαγή του σχεδίου Ανάν, το οποίο απέρριψαν πανηγυρικά με δημοψήφισμα οι Ελληνοκύπριοι. Τέλος, επισημαίνει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να συναινέσει σε μία συγκεκαλυμμένη διχοτόμηση της Κύπρου, στο όνομα της αποφυγής, τάχα, νομιμοποίησης των «τετελεσμένων».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου