Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Γ. Στόλτενμπεργκ: Τούρκοι στρατιώτες του ΝΑΤΟ ζήτησαν άσυλο μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα


Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γιενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι απευθύνθηκαν στις κυβερνήσεις των χωρών που βρίσκονταν

Στην αποκάλυψη ότι ένας σημαντικός αριθμός Τούρκων στρατιωτών και αξιωματικών που μετέχουν σε αποστολές του ΝΑΤΟ σε διάφορες χώρες, ζήτησαν άσυλο μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, προχώρησε την Παρασκευή ο γ.γ. της Βορειοατλαντικής Ένωσης, Γιενς Στόλτενμπεργκ.

Όπως δήλωσε ο Αμερικανός επικεφαλής σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, «οι Τούρκοι στρατιώτες απευθύνθηκαν στις κυβερνήσεις των κρατών που βρίσκονταν, ζητώντας άσυλο» και συμπλήρωσε πως «πάγια τακτική του ΝΑΤΟ είναι να επιτρέπει την αξιολόγηση κάθε αιτήματος στις χώρες αυτές, καθώς κρίνεται ως εθνικό θέμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι Τούρκοι αξιωματικοί και στρατιώτες ζήτησαν άσυλο στο Βέλγιο και κάποιοι άλλοι, δίχως να διευκρινίζεται ο αριθμός τους, απευθύνθηκαν στις γερμανικές αρχές, καθώς βρίσκονταν στις βάσεις του ΝΑΤΟ στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, πάνω από 400 στρατιωτικοί και υπάλληλοι του ΝΑΤΟ κλήθηκαν να επιστρέψουν στην Άγκυρα, πολλοί εκ των οποίων όμως, δεν το έπραξαν.

Η τουρκική κυβέρνηση, με απόφαση του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απέλυσε ή απέταξε τουλάχιστον 110.000 μέλη των ένοπλων δυνάμεων, ενώ 36.000 άτομα παραπέμφθηκαν σε δίκη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου