Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Δ. Παπαδημητρίου στο Bloomberg: «Η κυβέρνηση κρατά τη θέση της, επειδή οι μεταρρυθμίσεις που προτείνει το ΔΝΤ δεν συμβάλλουν στην ανάπτυξη»


Αιτιολογώντας τη διαφωνία της κυβέρνησης με το Ταμείο σε ό,τι αφορά στα εργασιακά, ο κ. Παπαδημητρίου εξηγεί ότι η κυβέρνηση κρατά τη θέση της, επειδή οι μεταρρυθμίσεις (που προτείνει το ΔΝΤ) δεν συμβάλλουν στην ανάπτυξη και ό,τι ο λόγος που επιμένει σε αυτές είναι δογματικός.


«Αν κοιτάξει κανείς στις προβλέψεις που έκαναν, ήταν πάντοτε λάθος. Και μάλιστα πολύ λάθος. Παρ όλα αυτά, αν έχεις εφαρμόσει την ίδια διαδικασία σε τόσο πολλές χώρες, είναι δύσκολο να την αλλάξεις».

Ο υπουργός εκτιμά ότι στο τέλος θα υπάρξει συμφωνία, «όχι μια συμφωνία που θα αρέσει σε όλους, αλλά μια συμφωνία με την οποία όλοι θα μπορούν να ζήσουν».

Αναφερόμενος στην επιλογή του από τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός τον τοποθέτησε στην κυβέρνηση για να διαμορφώσει μια στρατηγική που θα οδηγήσει σε διατηρήσιμη και συμμετοχική ανάπτυξη, δηλαδή ανάπτυξη που δεν θα αυξάνει την ανισότητα και θα δημιουργεί ένα φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον, κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποιεί παρά τη φήμη περί του αντιθέτου.

«Δεν είμαι μέλος του κόμματος και γι' αυτό μπορώ να πω "υπέρ των επιχειρήσεων", χωρίς να ανησυχώ ή να απολογούμαι γι αυτό», αναφέρει και προσθέτει ότι «όλοι αναγνωρίζουν ότι οι επενδύσεις είναι το σημαντικότερο ζήτημα, δεδομένου ότι είμαστε στην ευρωζώνη και δεν μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε άλλο παρά να σεβόμαστε τους κανόνες της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου