Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Κούρδοι Πεσμεργκά: «Δεν θα υποχωρήσουμε από τις περιοχές που καταλάβαμε από το ISIS»


Οι Κούρδοι επιθυμούν να επεκτείνουν την αυτόνομη περιοχή τους στο βόρειο Ιράκ, εντάσσοντας στην υπάρχουσα έκταση της περιοχής χωριά και πόλεις που την περιβάλουν και που κατέλαβαν από αυτές από το Ισλαμικό Κράτος.

Οι δυνάμεις των Κούρδων Πεσμεργκά «δεν θα υποχωρήσουν από περιοχές που απέσπασαν από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) στο Ιράκ», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της αυτόνομης κουρδικής περιφέρειας Μασούντ Μπαρζανί στο κουρδικό τηλεοπτικό σταθμό Rudaw.

Οι Κούρδοι μαχητές συμμετέχουν στον πόλεμο εναντίον του ΙΚ, στηρίζοντας τις ιρακινές δυνάμεις στην μάχη εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης με στόχο το τελευταίο τους προπύργιο στην χώρα την Μοσούλη. Ο διεθνής συνασπισμός δυνάμεων, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ παρέχει επίσης αεροπορική και χερσαία στήριξη στις επιχειρήσεις.

Οι δηλώσεις του Μπαρζανί φέρεται να υποδεικνύουν ότι οι Κούρδοι επιθυμούν να επεκτείνουν την αυτόνομη περιοχή τους στο βόρειο Ιράκ, εντάσσοντας στην υπάρχουσα έκταση της περιοχής χωριά και πόλεις που την περιβάλουν και που κατέλαβαν από αυτές από το Ισλαμικό Κράτος.

ΠΗΓΗ: AΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου