Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών: Nα αφεθεί ελεύθερος ο Γάλλος δημοσιογράφος που κρατείται στην Τουρκία


Να αφεθεί ελεύθερος ο Γάλλος δημοσιογράφος Ολιβιέ Μπερτράν που κρατείται από την Παρασκευή από την αστυνομία στην Τουρκία απαίτησε ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν-Μαρκ Ερό χαρακτηρίζοντας την κράτησή του «απαράδεκτη».

«Είμαστε σε διαρκή επαφή μαζί του μέσω της πρεσβείας μας. Κάνουμε τα πάντα για να επιτύχουμε την απελευθέρωσή του», δήλωσε ο Ερό σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης. «Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο. Η Γαλλία απαιτεί την απελυθέρωση αυτού του δημοσιογράφου», επέμεινε.

Ο Ολιβιέ Μπερτράν, δημοσιογράφος του ηλεκτρονικού Les Jours, συνελήφθη την Παρασκευή ενώ έκανε ρεπορτάζ στην Γκαζιάντεπ, κοντά στα συριακά σύνορα.

Η σύλληψη αυτή έγινε ενώ οι σχέσεις ανάμεσα στην Άγκυρα και τις Βρυξέλλες έχουν ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες μετά τη σύλληψη πολλών Τούρκων δημοσιογράφων και μελών της αντιπολίτευσης.

«Κυρίως δεν πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε με την Τουρκία, αν το κάναμε θα ήταν μεγάλο λάθος», δήλωσε ο Ερό, καταγγέλλοντας παράλληλα «τις προσβολές της ελευθερίας του Τύπου και τις αυθαίρετες συλλήψεις».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου