Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

BBC: Ακόμα και 10 χρόνια διαπραγματεύσεων για μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου ΕΕ-Βρετανίας


Όπως μετέδωσε το BBC ο ο πρεσβευτής του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ ενημέρωσε την κυβέρνηση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι ότι μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου στην μετά Brexit εποχή ανάμεσα στη Βρετανία και την ΕΕ ενδεχομένως να χρειαστεί και 10 χρόνια για να ολοκληρωθεί και παρά ταύτα να αποτύχει.

Ο Άιβαν Ρότζερς, πρεσβευτής της Βρετανίας στην ΕΕ, προειδοποίησε τους υπουργούς ότι η επικρατούσα άποψη στην Ευρώπη είναι πως δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία πριν από τις αρχές ή τα μέσα του 2020 και ότι τελικά τα εθνικά κοινοβούλια ίσως να την καταψηφίσουν, σύμφωνα με το BBC.

Το γραφείο της πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι δεν αναγνωρίζει την άποψη που εξέφρασε ο διπλωμάτης, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

Η Μέι έχει δηλώσει ότι μέχρι το τέλος Μαρτίου θα ενεργοποιήσει το Άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισσαβώνας που προβλέπει την διετή διαδικασία αποχώρησης της χώρας από την ΕΕ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου