Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Αντιπροσωπεία Ρώσων γερουσιαστών και ευρωβουλευτών επισκέπτεται τη Συρία


«Αντιπροσωπεία Ρώσων γερουσιαστών και βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επισκέπτονται τη Συρία» (στη φωτό ο Κωνσταντίν Κοσάτσεφ)

Δεκέμβριος 30, 2016. 09:16.
Αντιπροσωπεία  αποτελούμενη από τρεις ευρωβουλευτές – από την Ιταλία, Λετονία και Εσθονία, καθώς και μια ομάδα μελών του Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Συνέλευσης, επισκέπτονται τη Συρία, όπως σημειώνει η ρωσική ‘Lenta.ru’.




Μετά από την προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε  το Ρωσικό Κέντρο για τη Συμφιλίωση στην αεροπορική βάση Χμέιμιμ. Ξεναγήθηκαν στο χώρο εστίασης των στρατιωτών καθώς και στο Μουσείο συλλογής στρατιωτικού εξοπλισμού που κατασχέθηκε από τους αντάρτες.



Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο ελπίζει ότι η επίσκεψη στη Συρία θα επιτρέψει στους Ευρωβουλευτές να αξιολογήσουν αντικειμενικά την κατάσταση στη χώρα, δήλωσε ο Κωνσταντίν Κοσάτσεφ.
Την πρόθεσή τους να ταξιδεύσουν στη Συρία, οι εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ανακοίνωσαν στα μέσα Δεκεμβρίου.



Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε ότι η επίτευξη της συμφωνίας για την κατάπαυση του πυρός στη Συρία, δίνει τη δυνατότητα στην ηγεσία της (συριακής) δημοκρατίας και στην ένοπλη αντιπολίτευση να αρχίσουν ειρηνευτικές συνομιλίες.



Μονάδες της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης υποσχέθηκαν ότι θα ενταχθούν στην πανεθνική εκεχειρία που προτείνεται από τη Μόσχα και την Άγκυρα.

http://www.echedoros-a.gr/2016/12/blog-post_745.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου