Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Ανοδικά κινείται το δολάριο έναντι του ευρώ


Το ευρωπαϊκό νόμισμα διαπραγματευόταν νωρίς το απόγευμα στα 1,0561 δολ. από το επίπεδο των 1,0650 δολ. που έκλεισε αργά το βράδυ στην αγορά της Νέας Υόρκης.

Η προοπτική ανόδου των αμερικανικών επιτοκίων τον επόμενο μήνα συντηρεί την ανοδική πορεία του δολαρίου.

Θετικά ήταν σήμερα τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν στις ΗΠΑ τόσο από την αγορά εργασίας όσο και από την αύξηση του προσωπικού εισοδήματος. Εξάλλου, η φημολογία για την τοποθέτηση του πρώην στελέχους της Goldman Sachs Στίβεν Μνούτσιν, στη θέση του υπουργού Οικονομικών δημιουργεί προσδοκίες στους αναλυτές για την περαιτέρω ισχυροποίηση του αμερικανικού νομίσματος.

Στη δευτερογεή αγορά ομολόγων, στο (ΗΔΑΤ) καταγράφηκαν συναλλαγές ύψους 11 εκατ. ευρώ. Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου διαμορφώθηκε στο 6,93% από 6,98% χθες, με αποτέλεσμα το περιθώριο έναντι του αντίστοιχου γερμανικού τίτλου με απόδοση 0,27% να διαμορφωθεί στο 6,66% από 6,76% που έκλεισε χθες.

Στη διατραπεζική αγορά, τα επιτόκια στις περισσότερες περιόδους δεν σημείωσαν αξιόλογη μεταβολή. Έτσι, το επιτόκιο στη διάρκεια του ενός έτους κυμαίνονταν στο -0,076%. Στη διάρκεια των 9 μηνών διαμορφώθηκε στο -0,133%, στο εξάμηνο διαμορφώθηκε στο -0,219%, στο τρίμηνο διαμορφώθηκε στο -0,313%, τέλος, στο μήνα, το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο -0,371%.

Η ενδεικτική ισοτιμία ευρώ/δολαρίου που ανακοινώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, διαμορφώθηκε στα 1,0635.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου