Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Χωρίς την Τ. Μέι το δείπνο της Συνόδου Κορυφής του Δεκεμβρίου;


Σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα τέλη της χρονιάς θα διαρκέσει φέτος μόνο μία ημέρα και θα ολοκληρωθεί με ένα δείπνο στο οποίο δεν θα παραστεί η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ προσκάλεσε τους ηγέτες της ΕΕ σε συντομότερη, μονοήμερη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες την 15η Δεκεμβρίου. Τα Ευρωπαϊκά Συμβούλια είθισται να είναι διήμερα.

Η Σύνοδος Κορυφής θα αρχίσει το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των 27 θα συνεχίσουν τις συνομιλίες τους σε ένα δείπνο εργασίας στο οποίο δεν θα παρακαθίσει η Μέι, όπως δείχνει το πρόγραμμα.

Μετά την επικράτηση του Brexit στο δημοψήφισμα το οποίο διεξήχθη τον Ιούνιο στο Ηνωμένο Βασίλειο με το ερώτημα εάν οι πολίτες επιθυμούσαν η χώρα να παραμείνει στην ΕΕ ή να αποχωρήσει από αυτήν, οι ηγέτες των 27 έχουν κάνει κι άλλες συναντήσεις χωρίς τη βρετανίδα ομόλογό τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου