Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Τσακαλώτος: «Η Ελλάδα έκανε το χρέος της»


Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μίλησε στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και επισήμανε ότι «η Ελλάδα έχει κάνει το χρέος της και οι άλλες πλευρές έχουν χρέος να κάνουν κάτι για το χρέος και για όσα έχουν δεσμευτεί».

Επίσης, ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε επίσης: «Νομίζω πως ισχύει αυτό που έχω πει και παλαιότερα, ότι οι περισσότεροι παίκτες αυτήν την στιγμή θέλουν λύση, παρά εμπλοκή».

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, έκανε λόγο για προϋπολογισμό δημοσιονομικής ισορροπίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ανέφερε επίσης πως τα δεκαετή ομόλογα έχουν υποχωρήσει σε επίπεδα την άνοιξη του 2014 γεγονός πολύ σημαντικό.

Παράλληλα, το λόγο πήραν η υπουργός εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, η αναπληρώτρια υπουργός Θεανώ Φωτίου, ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο αναπληρωτής υπουργός Αλέξης Χαρίτσης ενημερώνοντας τους βουλευτές ο καθένας για την ατζέντα του.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου