Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Λι Κετσιάνγκ: «Το Πεκίνο θα παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 10 εκατ. δολαρίων στη Βαγδάτη»


Ο Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ, σε επιστολή του προς τον Ιρακινό πρωθυπουργό Χαϊντέρ αλ-Αμπαντί, ανακοίνωσε την προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη χώρα ύψους 70 εκατ. γιουάν (περίπου 10,1 εκατ. δολαρίων).

Στην επιστολή του, ο Λι ανέφερε ότι η Κίνα και το Ιρακ συνδέονται με δεσμούς φιλίας και ότι η κινεζική κυβέρνηση δίνει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη των σινοϊρακινών σχέσεων.

Η κινεζική κυβέρνηση είναι πρόθυμη να εργαστεί με την ιρακινή για να αναβαθμίσουν τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, πρόσθεσε ο Λι.

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανθρωπιστικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο ιρακινός λαός, η κινεζική κυβέρνηση αποφάσισε να παράσχει στο Ιράκ ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 70 εκατ. γιουάν, δήλωσε ο Λι.

Η κινεζική κυβέρνηση ευελπιστεί ότι το Ιράκ θα πετύχει γρήγορα ασφάλεια και σταθερότητα, πρόσθεσε ο Κινέζος πρωθυπουργός.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου