Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Τουρκικοί βομβαρδισμοί στο βόρειο Ιράκ- 57 Κούρδοι νεκροί


Με τίτλο «Τουρκικές αεροπορικές επιθέσεις  σκοτώθηκαν 57 τρομοκράτες του PKK στο Βόρειο Ιράκ», η τουρκική εφημερίδα ‘Γενί Σαφάκ’- στην αγγλική της έκδοση-  δημοσιεύει τους τουρκικούς βομβαρδισμούς που έγιναν  στις 13 και 14 Ιανουαρίου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, Παρασκευή,  από  τουρκικό Γενικό Επιτελείο.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι οι επιθέσεις έγιναν στην Μετίνα στο βόρειο Ιράκ καθώς και στις περιοχές Ζαπ, Γκαρά, Κιρκούκ και Αβασίν Βασιάν και εκτός από νεκρούς υπήρξαν δεκάδες τραυματίες.

http://www.echedoros-a.gr/2017/01/57.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου