Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

ΣΕΒ: «Αναγκαίες οι Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα για να έρθει η ανάπτυξη»


Όπως τονίζει στο εβδομαδιαίο δελτίο του για την ελληνική οικονομία ο ΣΕΒ για να  επέλθει η πολυπόθητη ανάπτυξη πρέπει να πραγματοποιηθούν Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και μέσω αυτών φυσικά επενδύσεις.

Ο Σύνδεσμος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα έχει δυνητικά πολλά έργα υποδομών και ιδιωτικοποιήσεων προς αναζήτηση επενδυτών και χρηματοδότησης. Ένας τρόπος για να προκληθεί διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον είναι να προετοιμασθούν ελκυστικά έργα από άποψη πιθανής κερδοφορίας και να γίνουν γνωστά στους διεθνείς επενδυτές μέσω διοργάνωσης παρουσιάσεων στο εξωτερικό και επενδυτικών ημερίδων στην Ελλάδα. Αυτό προϋποθέτει τη συμμετοχή των μεγάλων επενδυτικών και χρηματοοικονομικών οίκων εσωτερικού και εξωτερικού, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, το δημόσιο φορέα για Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), και πιθανόν άλλους ενδιαφερόμενους φορείς. Στόχος είναι να προκριθούν έργα, τα οποία θα γίνουν κατά κανόνα από ιδιώτες επενδυτές και ιδιωτική χρηματοδότηση, χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή του δημοσίου στο πλαίσιο ΣΔΙΤ».

Παράλληλα καταθέτει 9+20 προτάσεις προκειμένου να επιτευχθεί η ανάπτυξη αλλά και να υπάρξει προσέλκυση επενδύσεων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου