Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΟΕΣΑ: Εγκαινιάστηκε οργανισμός επιστροφής παράτυπων μεταναστών


Ο Οργανισμός Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής εγκαινίασε επίσημα τις Ευρωπαϊκές Ομάδες Επέμβασης σε θέματα Επιστροφών (European Return Intervention Teams), οι οποίες αποτελούνται από 690 ειδικούς σε θέματα επιστροφής, συνοδών επιστροφής και παρατηρητών επιστροφής παράτυπων μεταναστών.

Ο οργανισμός θα είναι πλέον σε θέση να αναπτύξει τους εν λόγω εμπειρογνώμονες για την υποστήριξη των κρατών - μελών στο να οργανώνουν και να συντονίζουν επιχειρήσεις επιστροφής και στο να συνεργάζονται με τρίτες χώρες για την επιστροφή και την επανεισδοχή, εφόσον κρίνεται απαραίτητο.

Ο επίτροπος αρμόδιος για τη Mετανάστευση, τις Eσωτερικές Yποθέσεις και την Iθαγένεια Δημήτρης Αβραμόπουλος σημείωσε ότι «η εξασφάλιση της επιστροφής των παράτυπων μεταναστών που δεν πληρούν τους όρους εισόδου, παραμονής ή διαμονής στην Ε.Ε. και η μείωση των κινήτρων για την παράνομη μετανάστευση αποτελούν ουσιώδη στοιχεία για την εύρυθμη λειτουργία της πολιτικής για τη μετανάστευση».

Ενώ τα κράτη μέλη παραμένουν υπεύθυνα για τις δραστηριότητες επιστροφής μεταναστών, καθώς και τόσο για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με το ποιος έχει το δικαίωμα ασύλου ή το δικαίωμα παραμονής στην Ε.Ε., όσο και για την έκδοση αποφάσεων επιστροφής, ο οργανισμός θα έχει τώρα στη διάθεσή του πρόσθετα μέσα για να παράσχει στα κράτη - μέλη πρακτική υποστήριξη και βοήθεια επί τόπου.

Σε επείγουσες καταστάσεις θα μπορούν να αναπτύσσονται Ευρωπαϊκές Ομάδες Επέμβασης σε θέματα Επιστροφών, κατόπιν αιτήματος κράτους - μέλους ή με πρωτοβουλία του οργανισμού.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Υποτίθεται ότι αυτή τη δουλειά στην Ελλάδα την έκανε ο IOM (παγκόσμιος οργανισμός μετανάστευσης), τώρα μας λέτε δημιουργείται και ευρωπαϊκός μηχανισμός επαναπάτρισμού. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ότι δεν θέλουν να φύγουν από την χώρα μας. Ειδικά τώρα που θα επιδοτούνται με χρήματα για να παραμείνουν. Την ώρα που οι διεθνείς οργανισμοί με προεξάρχων τον ΟΗΕ έχει βαλθεί να τους στεγάσει σε ξενοδοχείο και στο μέλλον έχουν κατά νου ακόμα και μέσα στα σπίτια των Ελλήνων, η κατάσταση είναι δραματική λόγω πληθυσμιακής αλλοίωσης. Ένα άλλο χαρακτηριστικό όλων των ελευθέρως εισερχομένων αλλοδαπών, παρόλο που έχουν επιλέξει την χώρα μας για την διαμονή τους δεν έχουν καμία διάθεση να προσαρμοστούν στα δεδομένα της χώρας μας και διεκδικούν όλο και περισσότερα προνόμια παρόλο που δεν είναι πολίτες με ίσες υποχρεώσεις με τους Έλληνες διεκδικούν μεγαλύτερα δικαιώματα από το κράτος. Αν σε αυτή την χώρα υπάρχει ρατσισμός είναι αυτός του Ελληνικού κράτους εναντίον των Ελλήνων πολιτών του, τους θεωρεί πολίτες δεύτερης διαλογής σε σχέση με τους αλλοδαπούς και το αποδεικνύει καθημερινά με τον τρόπο που νομοθετεί, σε βάρος των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sostotasos!!!!!
    Auta pou kanoun tora oi politikoi osfiokampeis einai na tous stronoun kokkino xali opote den prokite oi apapades kai oi aravopithikoi na ksekoumpistoun pote apo tora.
    Opoios exei diavasei istoria tha xerwi oti o kurios stoxos tou Alexandrou kai metepita tou Byzantiou itan na kratisous olous autous tous laous exo apo tin europi alla oi varvaroi pote then to emathan auto.I to ixeran kai kanane ton Aleko.....
    Telos panton....o stratos tha edioxne aneta se 1 mina oli auti ti savoura xoris polla polla kai tha telione ekei to thema......
    O Theos na tous...kai mas fotisei....oi karoi trexoun grigora....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως αντέχεις Έλληνας και να γράφεις γκρικλις, διάβασα την πρώτη γραμμή και τυφλώθηκα. Υπάρχει και η Ελληνική γλώσσα, όχι στην λατινική γραφή και το λατινικό αλφάβητο, αυτό θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε την γλώσσα μας,την ιστορία μας και την καταγωγή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή