Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Δ.Παπαδημητρίου: «Τα «κόκκινα δάνεια» έχουν αρχίσει να μειώνονται»


Τα «κόκκινα» δάνεια έχουν σταματήσει και μάλιστα έχουν αρχίσει να μειώνονται, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, επικαλούμενος στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλη Κεγκέρογλου, στη Βουλή, ο κ. Παπαδημητρίου σημείωσε ότι δεν ισχύουν τα περί αύξησης των ληξιπρόθεσμων δανείων.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι οι προτάσεις που είχε καταθέσει για τα «κόκκινα» δάνεια ο πρώην πρόεδρος του δ.σ. της Τράπεζας Πειραιώς, ΠΕΙΡ-1,03% Μιχάλης Σάλλας, πρέπει να υιοθετηθούν από τις τράπεζες και όχι από τη Βουλή.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου