Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Bloomberg: Σε εκκρεμότητα τα 2/3 των προαπαιτούμενων παραδέχτηκε η Αθήνα


Περίπου τα δύο τρίτα από τα μέτρα που έχουν απαιτήσει οι δανειστές για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου δεν έχουν ακόμα υλοποιηθεί, παραδέχτηκε, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Bloomberg, η κυβέρνηση σε ενημερωτικό σημείωμα που συζητήθηκε ανάμεσα μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και των δανειστών, την περασμένη εβδομάδα στις Βρυξέλλες.

Παρότι στο ίδιο σημείωμα υπήρχαν σειρά δεσμεύσεων για να διαβεβαιώσους ότι η δουλειά θα ολοκληρωθεί, οι δανειστές είπαν ότι οι προτάσεις δεν ήταν αρκετά καλές, είπε στο Bloomberg άλλη πηγή.

Στο κείμενο που παρουσίασε η ελληνική πλευρά, υπάρχει η δέσμευση για πρωτογενές πλεόνασμα 3% του ΑΕΠ για πέντε χρόνια, το οποίο θα υποχωρήσει στο 2,5% τα επόμενα πέντε. Στη συνέχεια, προτείνει τη διατήρηση πρωτογενούς πλεονάσματος 2,3% ως το 2029.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου