Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Ιράκ: Μαχητές του ISIS ανατίναξαν το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στη Μοσούλη


Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της δυτικής Μοσούλης ανατίναξαν με εκρηκτικά μαχητές του ISIS του Ισλαμικού Κράτους σε μια προσπάθεια να το καταστρέψουν ώστε οι ιρακινές δυνάμεις να μην μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως βάση τους, στην επιχείρηση που πραγματοποιούν για την ανακατάληψη της πόλης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το Mosul Hotel, που θυμίζει βαθμιδωτή πυραμίδα, φαίνεται να έχει γείρει στη μία πλευρά μετά τις εκρήξεις που σημειώθηκαν την Παρασκευή. Οι μάρτυρες μίλησαν τηλεφωνικά στο πρακτορείο Reuters και ζήτησαν να τηρηθεί η ανωνυμία τους γιατί οι τζιχαντιστές εκτελούν όσους επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.

Το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται πάνω στην όχθη του ποταμού Τίγρη, ο οποίος διασχίζει την πόλη κόβοντάς την στη μέση. Οι ιρανικές δυνάμεις έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους σχεδόν ολόκληρο το ανατολικό τμήμα και ετοιμάζονται για την έφοδό τους στο δυτικό.
Η Μοσούλη είναι η τελευταία μεγάλη πόλη στο Ιράκ που ελέγχεται ακόμη από το Ισλαμικό Κράτος.

Πηγή: Reuters
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου