Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

«Πάνω» από το «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» πέταξαν τα δύο αμερικανικά stealth B-2A που βομβάρδισαν στη Λιβύη


«Πάνω» από το ρωσικό αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» πέταξαν τα δύο αμερικανικά stealth βομβαρδιστικά B-2A Spirit κατά τη διάρκεια της πτήσης τους προς τη Λιβύη όπου πραγματοποίησαν αεροπορικές προσβολές εναντίον στόχων της ISIS.

Τα αμερικανικά βομβαρδιστικά που είχαν απογειωθεί από την βάση τους Whiteman  στο Μιζούρι των ΗΠΑ για να βομβαρδίσουν θέσεις της ISIS

Τα δύο αμερικανικά stealth βομβαρδιστικά πραγματοποίησαν (με ερωτηματικό αυτο) άφεση 108 κατευθυνόμενων βομβών GBU-38/B (JDAM  με κεφαλή Mk-82 των 500 λιβρών)  εναντίον 4 «στρατοπέδων» της ISIS 45 χλμ. νότια και δυτικά της Σύρτης.

Το παράξενο είναι ότι και σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας εκτός των  2 B-2A συμμετείχα στην επιχείρηση και άγνωστος αριθμός εξοπλισμένων drones MQ-9 Reapers ή MQ-1 Predators τα οποία κτύπησαν με βλήματα Hellfire ακριβώς τους ίδιους στόχους!

Με τα όσα ανακοίνωσε το αμερικανικό Πεντάγωνο από την επιχείρηση σκοτώθηκαν 85 ένοπλοι της οργάνωσης εκ των οποίων δύο ήταν ηγετικά στελέχη.

Βέβαια το ερώτημα που πολλοί εκφράζουν είναι για ποιο λόγο πραγματοποιήθηκε μια τέτοια επιχείρηση ειδικά τώρα.

Επρόκειτο για μια τεράστια από άποψη υποστήριξης αποστολή καθώς απαιτήθηκαν πολλοί εναέριοι ανεφοδιασμοί καθ΄όλη τη διάρκεια διαδρομής των βομβαρδιστικών προς και από τις ΗΠΑ.

Έτσι το ερώτημα που διατυπώνουν πολλοί είναι ότι τα αμερικανικά βομβαρδιστικά πέταξαν 10.000 και πλέον χιλιόμετρα απογειώνοντας τουλάχισοτν 8 αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού για να βομβαρδίσου κάποιες σκηνές της ISIS στην έρημο από τη στιγμή που ήδη τις κτυπούσαν τα UAV με Hellfire;

Ήταν τόσο σημαντική αυτή η αποστολή που δεν μπορούσαν να την είχαν αναλάβει πολύ πιο εύκολα F-15E Strike Eagle  από την Βρετάνια ή F/A-18 από βάσεις στην νότια Ευρώπη ή από αμερικανικά αεροπλανοφόρα του 6ου Στόλου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου