Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Με τον «τρόμο» των κατασχετηρίων ζουν πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι


Με τον «τρόμο» των κατασχετηρίων και της «σκούπας» των τραπεζικών τους λογαριασμών ζουν χιλιάδες φορολογούμενοι, οι οποίοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία και πολλοί εξ αυτών αδυνατούν να ανταποκριθούν στην αποπληρωμή τους.

Περίπου 1,647 εκατ. φορολογούμενοι βρίσκονται στο «κόκκινο» και κινδυνεύουν με μέτρα αναγκαστικής είσπραξης σύμφωνα με στοιχεία της ΑΑΔΕ, ενώ σε 839.056 άτομα από το σύνολο των 4,146 εκατ. ευρώ που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς τη φορολογική διοίκηση, έχουν ήδη επιβληθεί ανάλογα μέτρα.

Μάλιστα τον Δεκέμβριο του 2015 ο αριθμός αυτός ήταν μικρότερος, στα 695.074 άτομα.

Όσοι φορολογούμενοι έχουν ληξιπρόθεσμα πάντως, θα πρέπει να δηλώνουν έναν ακατάσχετο λογαριασμό στο Taxisnet, καθώς έτσι προστατεύεται το ποσό μέχρι τα 1.250 ευρώ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου