Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Κικίλιας: «Ξεκάθαρο μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη σε Ά. Μέρκελ και Β. Σόιμπλε - Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πρέπει να πάνε χαμένες»


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλη Κικίλια «έπειτα από οκτώ χρόνια οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, οι κόποι και οι θυσίες των Ελλήνων δεν πρέπει και δεν μπορεί να πάνε χαμένοι. Η θέση της Ελλάδας βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης και της Ευρωζώνης και είναι αδιαπραγμάτευτη». 

«Αυτό μετέφερε σε όλους τους συνομιλητές του στη Γερμανία, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε. 

Κατά τον κ. Κικίλια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,  στις συναντήσεις που είχε με τη Γερμανίδα Καγκελάριο και Πρόεδρο του CDU κυρία Άνγκελα Μέρκελ, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τους υπόλοιπους Γερμανούς αξιωματούχους και βουλευτές, απέρριψε κατηγορηματικά τα σενάρια περί Grexit, από όπου και αν προέρχονται, και παρουσίασε το πρόγραμμά του για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση, με έμφαση στην ανάπτυξη της οικονομίας, την προσέλκυση επενδύσεων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καθώς και το ολοκληρωμένο σχέδιό της ΝΔ για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα. 

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χρησιμοποίησε τον ίδιο λόγο στο εξωτερικό με αυτόν που χρησιμοποιεί στο εσωτερικό, ενισχύοντας την αξιοπιστία της χώρας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας ο οποίος ταυτόχρονα παρουσίασε και έναν κατάλογο  με αντιφατικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού και ανώτατων στελεχών της κυβέρνησης σχετικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης.  

Ο κ. Κικίλιας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών δεν παρέλειψε να ασκήσει εντονότατη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την παράταση της αβεβαιότητας στη διαπραγμάτευση, που, όπως είπε, τραυματίζει την πραγματική οικονομία, αλλά και για την υπόθεση της επένδυσης στο Ελληνικό που υπονομεύεται ενώ η υλοποίηση της θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου