Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Σε «υψηλούς τόνους» η απάντηση του Αλ. Τσίπρα σε Κ. Μητσοτάκη: «Αναπαράγετε αμάσητη την προπαγάνδα όσων πιέζουν τη χώρα»


Στο πλαίσιο της συζήτησης για το πόρισμα της εξεταστικής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ στην Βουλή η απάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, ήρθε σε «υψηλούς τόνους».

Χαρακτηρίζοντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «κήρυκα ανευθυνότητα», σημείωσε πως «ξεδιάντροπα για να πετύχετε τον μικροπολιτικό σας στόχο, δεν διστάσατε να κάνετε κακό στη χώρα, αναπαράγετε αμάσητη την προπαγάνδα όσων πιέζουν τη χώρα».

«Μας λέτε ότι καθυστερούμε και χρησιμοποιείται αβάσιμες υποθέσεις. Πού ζείτε;», συνέχισε ο κ. Τσίπρας για να τονίζει ότι η αξιολόγηση δεν κλείνει επειδή το ΔΝΤ ζητά αναίτια προληπτικά μέτρα. «Άρα τι μας ζητάτε; Μας ζητάτε να τα δεχτούμε. Και την ίδια στιγμή που μας λέτε ότι καθυστερούμε, σπεύδετε να μας κατηγορήσετε ότι είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε γη και ύδωρ στους δανειστές. Μονά ζυγά δικά σας».

«Μιλάμε για το μέλλον της χώρας και δεν μπορείτε να παίζετε. Πρέπει να πάρετε θέση. Αποφασίστε τι απ’ όλα αυτά συμβαίνει; Είμαστε εμμονικοί αριστεροί που δεν καταλαβαίνουμε τη σοφία του ΔΝΤ ή τα έχουμε δώσει όλα; Έρχεστε εδώ και αναπαράγετε τα επιχειρήματα των ακραίων κύκλων ότι δήθεν έχουμε μείνει πίσω. Αλλά σας διαψεύδει είναι η πραγματικότητα. Διότι σε 1,5 χρόνο καταφέραμε και στήσαμε την οικονομία ξανά στα πόδια της, μειώσαμε την ανεργία 4 μονάδες, αναβαθμίσαμε τη θέση της χώρας τη διεθνή γεωπολιτική σκηνή»..

«Απέναντι στις παραλογισμούς του ΔΝΤ και εσείς ως ουρά του ακολουθείτε», τόνισε ακόμη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου