Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Νέα επίθεση Τουρκίας στο βόρειο Ιράκ


Η τουρκική πολεμική αεροπορία  έκανε νέα επίθεση κατά κρησφύγετων μελών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν ( PKK) στην περιοχή Ζαπ στο βόρειο Ιράκ.


Η αεροπορική  επίθεση έγινε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες  σήμερα Δευτέρα.

Η ανακοίνωση του τουρκικού στρατού αναφέρει ότι η αεροπορική επιδρομή είχε σκοπό να εμποδίσει τους τρομοκράτες του PKK να πραγματοποιήσουν επιθέσεις.

H “Yeni Şafak” προσθέτει ότι από τους βομβαρδισμούς σκοτώθηκαν 23 Κούρδοι αυτονομιστές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα από τις τουρκικές αεροπορικές επιθέσεις αλλά και αυτές στο έδαφος έχουν σκοτωθεί από το 2015 έως σήμερα πάνω από 10.000 Κούρδοι αυτονομιστές ή όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι έχουν ‘εξουδετερωθεί’- για να μην  χτυπάει άσχημα η λέξη ‘σκοτωθεί’.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_254.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου