Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Συνάντηση του Δ. Παπαδημητρίου με τον νέο πρέσβη του Κατάρ - Στο επίκεντρο η συμβολή των ελληνικών εταιρειών σε έργα υποδομών


Εκτενή αναφορά τις ελληνικές τεχνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα του, έκανε ο νέος πρέσβης του Κατάρ στην Ελλάδα, Αμπντουλαζίζ Αλί Αλ-Ναάμα, στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, στην Αθήνα.

Ο κ. Αλ-Ναάμα χαιρέτισε την περαιτέρω συμβολή των ελληνικών τεχνικών εταιρειών σε έργα υποδομών, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2022, ενώ μετέφερε στον υπουργό το αυξανόμενο ενδιαφέρον της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας του για επενδύσεις στην Ελλάδα.

Ο κ. Παπαδημητρίου καλωσόρισε τον κ. Αλ-Ναάμα και του ευχήθηκε επιτυχία στην αποστολή και στο έργο του και αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις που διατηρεί η χώρα μας με το Κατάρ και στη δυνατότητα ενίσχυσής τους μέσω νέων επενδύσεων. Οι τομείς όπου ήδη υπάρχει συνεργασία, αλλά μπορεί να ενισχυθεί και περαιτέρω όπως είπε ο υπουργός, είναι ο τουρισμός, η αγροτοδιατροφή και η ενέργεια.

Παράλληλα, τόνισε τις προοπτικές που προσφέρονται στους τομείς της υγείας, των ιατρικών υπηρεσιών και της ανώτατης εκπαίδευσης, καθώς και στην ανάγκη δυναμικότερης διείσδυσης των ελληνικών προϊόντων στην αγορά του Κατάρ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου