Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΝΔ: «Η Κυβέρνηση έχει πολύ μεγάλο θράσος»


«Πολύ μεγάλο θράσος» καταλογίζουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι «έχει υπερφορολογήσει και τον τελευταίο Έλληνα πολίτη», με αφορμή τα «πυρά» που εκτόξευσαν κυβερνητικοί κύκλοι κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η δέσμευση του κ. Μητσοτάκη, για σταδιακή μείωση της φορολογίας, με αντίστοιχη μείωση των κρατικών δαπανών και προσέλκυση επενδύσεων, με πολλές χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, είναι η μοναδική διέξοδος για τη χώρα», προσθέτουν οι κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Λίγο νωρίτερα, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου καταλόγισαν στον κ. Μητσοτάκη ότι αποφεύγει να απαντήσει «για το αν καλεί την κυβέρνηση να δεχθεί τις παράλογες απαιτήσεις για νομοθέτηση εκ των προτέρων μέτρων 4,5 δισ. ευρώ», αλλά και ότι «συμφωνεί, όπως πάντα, με τις απαιτήσεις των δανειστών».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου