Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Οργανώνονται διαδηλώσεις υπέρ του Ν.Τραμπ στις ΗΠΑ


Διαδηλώσεις υπέρ του ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ οργανώνουν αυτή τη βδομάδα σε πόλεις σε όλες τις ΗΠΑ οργανώνουν υποστηρικτές του προέδρου των ΗΠΑ, εν μέρει ως απάντηση στις κινητοποιήσεις που έχουν γίνει από πολέμιούς του μετά τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές, τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Τραμπ δεν έχει προγραμματίσει να εμφανιστεί σε καμία από αυτές τις συγκεντρώσεις.

Ορισμένοι από τους οργανωτές των διαδηλώσεων προέρχονται από το κίνημα Tea Party και έχουν εξελιχθεί σε ισχυρή, υπολογίσιμη δύναμη εντός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος μετά το 2009. Μια ομάδα που αυτοαποκαλείται "Πατριώτες της Μέιν Στριτ" ανέφερε ότι βοήθησε στην οργάνωση των λεγόμενων διαδηλώσεων του "Πνεύματος της Αμερικής" σε τουλάχιστον 33 από τις 50 Πολιτείες, από σήμερα μέχρι και το Σάββατο.

«Σε αντίθεση με εκείνους που διαδηλώνουν κατά του οράματος του προέδρου Τραμπ, εμείς είμαστε ένας συνασπισμός που βρίσκεται στην καρδιά και την ψυχή της Αμερικής που θέλει να εκπληρώσει το έθνος μας το δυναμικό του, ως το σημαντικότερο έθνος στην πράσινη γη του Θεού» έγραψαν στον ιστότοπό τους.

«Οι εργάτες ψηφοφόροι συνέβαλαν στη νίκη του προέδρου Τραμπ και αυτές οι κινητοποίησεις θα βοηθήσουν να δοθεί σε αυτές τις ξεχασμένες φωνές ένας μηχανισμός για να ακουστούν» πρόσθεσαν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου