Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Β. Λεβέντης: «Βέβαια τα μέτρα, αβέβαια τα αντίμετρα»


Σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη συζήτηση που σημειώθηκε την Παρασκευή στη Βουλή μετά την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο ίδιος προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα αποτελέσματα του Eurogroup της περασμένης Δευτέρας.

«Χθες στη Βουλή είδα  ένα Τσίπρα ανήσυχο. Προσπαθεί να πει τα δικά του. Είπε το ποίημα του μη γνωρίζοντας και ο ίδιος τι θα γίνει», σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα έσπευσε να συμπληρώσει πως δεν προβλέπει να έχει κλείσει η αξιολόγηση μέχρι τις 20 Μαρτίου, αλλά προβλέπει να μεταφέρεται για τον Απρίλιο που όπως είπε «τότε θα μπούμε και στην ποσοτική χαλάρωση».

Για ακόμη μια φορά εκτίμησε πως είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα χρειαστεί να λάβει περαιτέρω μέτρα και θα αναγκαστεί να τα ψηφίσει: «Είναι βέβαια τα μέτρα που θα ψηφίσει η κυβέρνηση και αβέβαια τα αντίμετρα καθώς για να ισχύσουν τα αντίμετρα πρέπει να πιάσουμε τα πλεονάσματα», υποστήριξε ο Βασίλης Λεβέντης.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε για ακόμη μια φορά το αίτημα της Ενωσης Κεντρώων για εκλογές λέγοντας πως και ο ίδιος ο Τσίπρας δεν θα ήθελε να γίνει αντίστοιχο παράδειγμα με τον Γιώργο Παπανδρέου. «Η Ένωση Κεντρώων επιμένει ακόμα για εκλογές. Δεν θεωρώ τον Τσίπρα βλάκα αν χάνει ποσοστά σε δημοσκοπήσεις να μην πάει σε εκλογές .Δεν θέλει να γίνει Γιώργος Παπανδρέου», κατέληξε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου