Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ντ.Τραμπ: «Κρατάμε την υπόσχεσή μας για απέλαση λαθρομεταναστών που έχουν εγκληματήσει»


Τις πρώτες επιχειρήσεις απέλασης  λαθρομεταναστών  υπερασπίστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

«Η καταστολή εγκληματιών λαθρομεταναστών δεν είναι παρά η εφαρμογή της προεκλογικής υπόσχεσής μου» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος. «Μέλη συμμοριών, έμποροι ναρκωτικών και άλλοι απελαύνονται!» πρόσθεσε.

Την περασμένη εβδομάδα πολλές εκατοντάδες άνθρωποι που δεν είχαν νόμιμα έγγραφα συνελήφθησαν και απελάθηκαν σε επιχειρήσεις της υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE), ιδίως στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Όστιν του Τέξας.

Οι ομοσπονδιακές αρχές δεν έχουν ανακοινώσει τον ακριβή αριθμό των συλληφθέντων. Όμως πολλοί Δημοκρατικοί ζητούν από την κυβέρνηση να δώσει περισσότερες πληροφορίες γιατί φοβούνται ότι η καταστολή αφορά και ανθρώπους που δεν έχουν ποινικό μητρώο.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σήμερα ότι οι επιχειρήσεις που διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα ήταν πιο διευρυμένες από εκείνες που είχε διατάξει η κυβέρνηση του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου