Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Λετονία: Κατέφθασαν αμερικανικά τανκ για ενίσχυση των κρατών του ΝΑΤΟ


Ο Γιενς Στόλτενμπεργκ έχει δηλώσει ανοιχτά πως θεωρεί τη Ρωσία τον υπ' αριθμόν ένα κίνδυνο για την παγκόσμια ασφάλεια τη δεδομένη περίοδο. Ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ δεν αρέσκεται σε λόγια του αέρα, καθώς αποδεικνύει στην πράξη πως προετοιμάζεται για το χειρότερο σενάριο.

Μεγάλες μονάδες αμερικανικών τεθωρακισμένων μεταφέρθηκαν την Τετάρτη στη Λετονία, μία ανάσα από τα σύνορα με τη Ρωσία, δείχνοντας με σαφήνεια τις προθέσεις της βορειοατλαντικής συμμαχίας, την ίδια στιγμή που η μετακίνηση χιλιάδων στρατιωτών στις χώρες της Βαλτικής συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Η ρωσική αντικατασκοπεία κατέγραψε τις κινήσεις του ΝΑΤΟ, τις οποίες έχει χαρακτηρίσει «εχθρικές και επικίνδυνες». Στη Λετονία κατέφτασαν 15 τανκ M1 Abrams, 6 τεθωρακισμένα Bradley και πολλά ακόμα οχήματα, προκειμένου να ενισχύσουν την άμυνα των κρατών του ΝΑΤΟ έναντι της Ρωσίας, όπως χαρακτηριστικά έχει ειπωθεί.

Παράλληλα, στη Λιθουανία μετακινήθηκαν 1.000 Γερμανοί κομάντος, οι οποίοι θα αναπτυχθούν σε διάφορες μονάδες, ενώ αναμένονται και Καναδοί κομάντος, πάντα στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ. 

Η ενίσχυση των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην περιοχή ολοένα και μεγαλώνει, την ίδια στιγμή που το Κρεμλίνο πραγματοποιεί ασκήσεις εκκένωσης μεγάλων περιοχών για το ενδεχόμενο επίθεσης και γυμνάσια ευρείας κλίμακας στα σύνορα με την Ευρώπη, όπου έχει μεταφέρει ισχυρότατες μονάδες απ' όλα τα σώματα του στρατού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου