Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο ρωσικός στρατός άνοιξε ιστοσελίδα παραπληροφόρησης;..


 Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας, δημιούργησαν ιστοσελίδα κινήσεων και γεγονότων του ρωσικού στρατού.



Αυτό δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας,  Σεργκέι Σάιγκου, μιλώντας την Τετάρτη στην Κρατική Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax , η νέα δομή θα είναι υπεύθυνη για την αντι-προπαγάνδα.


«Η υπηρεσία αυτή των πληροφοριών που δημιουργείται θα είναι πολύ αποδοτική και ισχυρή», είπε ο Σάιγκου, προσθέτοντας : «Η δική μας προπαγάνδα πρέπει να είναι έξυπνη, ικανή, αποτελεσματική».


Σχεδόν ταυτόχρονα με τις δηλώσεις Σάιγκου, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου από τη ρωσίδα εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.


Η Ζαχάροβα  ανακοίνωσε την έναρξη μιας ειδικής στήλης στην επίσημη ιστοσελίδα του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών,αφιερωμένη στη «δημιουργία ψευδών ειδήσεων».


Η πρώτη συλλογή  τέτοιων ειδήσεων έχει ήδη αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διπλωματικής υπηρεσίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


«cursorinfo.co.il/»
http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_141.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου