Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Αυστριακός ΥΠΕΞ: «Eίμαστε ικανοποιημένοι από το κλείσιμο της διαδρομής των Δυτικών Βαλκανίων»


Το κλείσιμο της Διαδρομής των Δυτικών Βαλκανίων αποδεικνύει πως κανείς μπορεί να επηρεάσει ενεργά τις μεταναστευτικές ροές ανέφερε ο Σεμπάστιαν Κουρτς, του συγκυβερνώντος με τους Σοσιαλδημοκράτες συντηρητικού Λαικού Κόμματος, προσθέτοντας πως μπορεί μεν να συνεχίζουν να καταφθάνουν καθημερινά πρόσφυγες στην ΠΓΔΜ, ωστόσο έχει τερματιστεί η περαιτέρω προώθησή τους προς την Κεντρική Ευρώπη.

Την ικανοποίησή του για το κλείσιμο της λεγόμενης Διαδρομής των Δυτικών Βαλκανίων για τους πρόσφυγες, που είχε δρομολογηθεί πριν από ένα χρόνο κυρίως με πρωτοβουλία της Βιέννης και με τον δικό του συντονισμό, εξέφρασε ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, επισκεπτόμενος με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ Νίκολα Ποπόφσκι τον συνοριακό σταθμό στη Γευγελή στα σύνορα με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αριθμοί μιλούν μία σαφή γλώσσα, καθώς ο αριθμός των αφίξεων στους τελευταίους τέσσερις μήνες του 2016 μειώθηκε κατά 98% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα το 2015.

Πρόσθεσε ότι το δυναμικό των μεταναστών εξακολουθεί να είναι τεράστιο και από τη Διαδρομή της Μεσογείου, το κλείσιμο της οποίας ζήτησε για άλλη μία φορά. «Συνεχίζουν να έρχονται πολλοί όπως συνέβαινε έως τώρα, διότι δεν έχει αλλάξει τίποτε στην εκεί πολιτική και συνεχίζει να ισχύει πως όποιος περάσει τη θάλασσα φθάνει και στην Ευρώπη, με τον αριθμό των αφίξεων στην Ιταλία, μέσω της Μεσογείου, να έχει μάλιστα αυξηθεί το 2016 κατά 20%».

Οπως αναφέρεται σε αποψινή είδηση του Αυστριακού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΡΑ), ο Σεμπάστιαν Κουρτς, που πρόκειται τη Δευτέρα να μεταβεί από τα Σκόπια στο Βελιγράδι για επίσκεψη στη Σερβία, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους 20 Αυστριακούς αστυνομικούς που από τον περασμένο χρόνο υποστηρίζουν την Αστυνομία της ΠΓΔΜ στην προστασία των συνόρων, σημειώνοντας πως «είναι σημαντικό να είμαστε αλληλέγγυοι, γιατί η "Μακεδονία" μάς υποστήριξε ουσιαστικά, σε μία εποχή που για εμάς ήταν πολύ δύσκολη».

Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου