Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Goldman Sachs: «Έτσι θα κερδίσει η Λεπέν τις εκλογές στη Γαλλία»


Όλες οι μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις τη δείχνουν πρώτη στον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, αλλά ηττημένη -από οιονδήποτε αντίπαλο- στον δεύτερο γύρο.

Κι όμως, η επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs δεν "ξεγράφει" ακόμα τις προεδρικές πιθανότητες της αρχηγού του Εθνικού Μετώπου και ηγετικής μορφής της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το Bloomberg, αναλυτές της τράπεζας εξέτασαν τα εκλογικά δεδομένα στη Γαλλία και κατέληξαν σε δύο σενάρια τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νίκη της Λεπέν:

το πρώτο προβλέπει τεράστια αποχή από την εκλογική διαδικασία, με τη συμμετοχή να κυμαίνεται από 40% και κάτω και το Εθνικό Μέτωπο να διατηρεί αλώβητη την εκλογική του βάση.
το δεύτερο προβλέπει τριπλασιασμό της εκλογικής βάσης του Εθνικού Μετώπου, σε σχέση με τις τοπικές εκλογές του Δεκεμβρίου του 2015, όταν το κόμμα έλαβε επτά εκατομμύρια ψήφους.
Οι αναλυτές της Goldman Sachs σημειώνουν ότι και τα δύο σενάρια είναι μάλλον απίθανο να πραγματοποιηθούν, ωστόσο, δεν αποκλείουν κάποια έκπληξη, δεδομένου του πολιτικού κλίματος στη Γαλλία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου