Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Βούτσης: «Oι εκλογές για το 2017 αποκλείονται απολύτως»


«Oι εκλογές -τουλάχιστον για το 2017- αποκλείονται απολύτως», υποστήριξε το βράδυ της Τετάρτης (15/2) ο Νίκος Βούτσης κάνοντας και πάλι λόγο για πολιτική συμφωνία ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση.

Ο πρόεδρος της Βουλής μίλησε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων τ/σ και απέδωσε τις ευθύνες για την καθυστέρηση ως τώρα κυρίως στην στάση του ΔΝΤ με τις σκληρές απαιτήσεις του, υποστηρίζοντας ότι μετά την 1η αξιολόγηση «δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση από την ελληνική πλευρά».

«Θέματα που είχαν κλείσει στην α΄αξιολόγηση έρχονται και μας ταλαιπωρουν τώρα Δεν ειναι ζήτημα ελληνικής κυβέρνησης», ανέφερε και έδειξε προς τον Βόλφκανγκ Σόιμπλε. 

«Κάποιοι ήθελαν να εξωθηθεί η ελληνική πλευρα στην καθυστέρηση, αλλά το 2017 δεν είναι 2015», υποστήριξε ο κ. Βούτσης εκτιμώντας ότι η διεθνής συγκυρία είναι αυτή που θα παίξει ρόλο ώστε να επιτευχθεί συμφωνία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου