Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Ο κύβος ερρίφθη: Αυτοί πρέπει να προμηθευτούν άμεσα POS


Ο “κύβος ερρίφθη" και το αργότερο το επόμενο δεκαήμερο θα εκδοθεί η κοινή υπουργική απόφαση που θα υποχρεώνει ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις να εγκαταστήσουν POS για τις συναλλαγές με πλαστικό χρήμα.

Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα πρέπει οι επαγγελματίες να έχουν εγκαταστήσει το POS. Το πρώτο κύμα αυτών που θα υποχρεωθούν να αποκτήσουν POS περιλαμβάνει γιατρούς, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, δικηγόρους, υδραυλικούς, μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια και γενικώς όλα τα καταστήματα εστίασης.

Ηδη η υπουργική απόφαση έχει συνταχθεί από το υπουργείο Οικονομικών και αυτές τις μέρες υπογράφεται από τους συναρμόδιους, ώστε μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να δοθεί στη δημοσιότητα και να αρχίσει να τρέχει η προθεσμία ως τις 30 Ιουνίου για την απόκτηση POS από τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις που υπάγονται στο πρώτο κύμα.

Αργότερα θα υπάρξει δεύτερο και τρίτο κύμα. Ο λόγος της καθυστέρησης και της μη εφαρμογής του μέτρου για όλους, είναι η αδυναμία των τραπεζών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου