Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Sun: Σε τραγική κατάσταση ο βρετανικός στόλος υποβρυχίων


Δημοσίευμα της εφημερίδας Sun κάνει λόγο για τραγική κατάσταση στον βρετανικό στόλο υποβρυχίων.

Αναλυτικά η εφημερίδα επικαλούμενη πηγές από το βρετανικό πολεμικό ναυτικό αναφέρει πως μόλις ένα από επτά συνολικά υποβρύχια τύπου Astute του στόλου είναι σε πλεύσιμη κατάσταση καθώς τα υπόλοιπα 6 έχουν είτε μηχανική βλάβη είτε είχαν κάποιο απρόοπτο. Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει πως 5 από τα 6 παροπλισμένα υποβρύχια επισκευάζονται λόγω μηχανικών βλαβών ενώ ένα συγκρούστηκε κατά τη διάρκεια άσκησης με τάνκερ.

Ο εκπρόσωπος τύπου του βρετανικού πολεμικού ναυτικού δεν θέλησε να τοποθετηθεί αναφορικά με το δημοσίευμα αλλά σημείωσε πως η Βρετανία «διαθέτει έναν στόλο παγκοσμίου κλάσης».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου