Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Χρεωμένος λαχειοπώλης βρήκε πορτοφόλι με 1200 ευρώ και το επέστρεψε


Ένας ηλικιωμένος λαχειοπώλης από το Ηράκλειο της Κρήτης, υποχρεώθηκε να εργάζεται νυχθημερόν για να αποπληρώσει όλα του τα χρέη, αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στην ακεραιότητα και την αξιοπρέπειά του.

Ο 78χρονος βρήκε τυχαία στο δρόμο ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε 1200, και δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει τα χρήματα, αλλά το παρέδωσε στις Αρχές.

Ο ηλικιωμένος άνδρας και πατέρας δύο παιδιών, πήγε αμέσως στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και παρέδωσε το πορτοφόλι με ακέραιο το περιεχόμενό το, εισπράττοντας τα συγχαρητήρια των αστυνομικών, καθώς είναι γνωστό πως πρόκειται για έναν φτωχό βιοπαλαιστή.

Ο λαχειοπώλης, δεν ήθελε ούτε να εισπράξει τα νόμιμα εύρετρα ύψους 10% που δικαούταν, όμως ο κάτοχος του πορτοφολιού του έβαλε μόνος του μέσα στην τσέπη 100 ευρώ.

Πηγή: neakriti.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου